• Hallaien! - eventserie

  • Her kan vi diskutere eventer som vi vil arrangere, eller som vi vil reise til.
Her kan vi diskutere eventer som vi vil arrangere, eller som vi vil reise til.
 #5937  by brittish
 Friday 30. August 2019 kl. 20.27
Hei
Etter innspill i spørreundersøkelsen tidligere i år ble det vedtatt at GeoBergen skulle lansere en nye eventserie med eventer på spisesteder i bergensdistriktet: «Hallaien!-xx». Planen er da at GeoBergen arragerte det første og at forsjellige geocachere arrangerer de neste. Vi tenker hver 2-3 måned i begynnelsen og hvis dette blir en suksess så øker vi opp frekvensen.

Hallaien! – 1 ( https://coord.info/GC89T2Z) ble avholdt 29.august i GeoBergen sin regi og det er derfor på tide å sende stafettpinnen videre. Vi foreslår å avholde event i November og Januar. Til informasjon så planlegger GeoBergen Halloween-event 31. oktober og GIFF-event 17. november.

Vi søker derfor gecocachere som er interessert i å avholde disse eventene. Du velger selv dato og sted innenfor den måneden du velger. Svar på denne tråden om du ønsker å avholde et Hallaian!-event. Første mann til mølla. Gi gjerne beskjed om du ønsker å være arrangør på et senere tidspunkt, sånn at vi ser interessen.

Oppsumerin, plukk:
November 2019 eller Januar 2020
ev fortell om du ønsker å holde event senere.
 #5970  by brittish
 Wednesday 15. January 2020 kl. 23.19
For at denne serien skal fortsette så trengs det event holdere for de videre eventene. I utgangspunktet har vi som nevnt at dette skal gå annehver måned, ev hver om det er interesse for det. Så derfor trengs det eventholder for mars og mai. HVis noen har lyst å holde i februar og april så er det selvfølgelig åpning for det og. Svar i denne tråden om du ønsker å arrangere.
 #5974  by brittish
 Saturday 7. March 2020 kl. 12.54
Hei
Etter Idemyldrings-eventet 06.03.2020 så var det ytret ønske om at Hallaien-eventene skal videreføres.

Geobergen vil stå som pådrivere for å få arrangører, men styrets medlemmer har ikke kapasitet til å arrangere alle eventene, derfor trengs det arrangører av Hallaien- eventene.

Etter innspill så har vi satt opp følgende kriterier:
• Holdes i Bergen sentrum
• Stedet bør ha matservering og salg av festlig drikke
• Eventet avholdes fortrinnsvis i løpet av den andre uken i måneden – slik at det sikres en noenlunde forutsigbarhet. (litt frihet er Ok spesielt med tanke på fridager og ferier)

Alle som ønsker kan melde seg som arrangør. Kopier listen under, lim inn i nytt innlegg og skriv navnet ditt på de(n) måneden(e) som du ønsker.

Som arrangør har du ansvar for å lage listing på Geocaching.com, finne sted og bestille bord. I tillegg må du være tilstede på eventet. Altså helt som for andre eventer.

2020:

April
Mai
Juni
Juli
August
September
Oktober
November
Desember

Håper vi klarer å holde liv i dette.