• Hallaien! - eventserie

  • Her kan vi diskutere eventer som vi vil arrangere, eller som vi vil reise til.
Her kan vi diskutere eventer som vi vil arrangere, eller som vi vil reise til.
 #5937  av brittish
 fredag 30. august 2019 kl. 20.27
Hei
Etter innspill i spørreundersøkelsen tidligere i år ble det vedtatt at GeoBergen skulle lansere en nye eventserie med eventer på spisesteder i bergensdistriktet: «Hallaien!-xx». Planen er da at GeoBergen arragerte det første og at forsjellige geocachere arrangerer de neste. Vi tenker hver 2-3 måned i begynnelsen og hvis dette blir en suksess så øker vi opp frekvensen.

Hallaien! – 1 ( https://coord.info/GC89T2Z) ble avholdt 29.august i GeoBergen sin regi og det er derfor på tide å sende stafettpinnen videre. Vi foreslår å avholde event i November og Januar. Til informasjon så planlegger GeoBergen Halloween-event 31. oktober og GIFF-event 17. november.

Vi søker derfor gecocachere som er interessert i å avholde disse eventene. Du velger selv dato og sted innenfor den måneden du velger. Svar på denne tråden om du ønsker å avholde et Hallaian!-event. Første mann til mølla. Gi gjerne beskjed om du ønsker å være arrangør på et senere tidspunkt, sånn at vi ser interessen.

Oppsumerin, plukk:
November 2019 eller Januar 2020
ev fortell om du ønsker å holde event senere.
 #5949  av brittish
 tirsdag 12. november 2019 kl. 0.19
Flott, det er helt opp til deg når og hvor du vil ha det.
 #5970  av brittish
 onsdag 15. januar 2020 kl. 23.19
For at denne serien skal fortsette så trengs det event holdere for de videre eventene. I utgangspunktet har vi som nevnt at dette skal gå annehver måned, ev hver om det er interesse for det. Så derfor trengs det eventholder for mars og mai. HVis noen har lyst å holde i februar og april så er det selvfølgelig åpning for det og. Svar i denne tråden om du ønsker å arrangere.