Chatten lukker seg

Diskusjoner rundt chatløsningen
Svar
brittish
Veteranbruker
Veteranbruker
Innlegg: 241
Registrert: tir 18.06.2013 kl. 21.21

Chatten lukker seg

Innlegg av brittish »

Hei

På jobb PCen min så skjer følgende. Jeg trykker på chatten, så vises den i et sekund eller to før jeg blir sendt tilbake til forumet. Jeg har Internet explorer 8 og 10, og det skjer i begge. Hjemme hvor jeg har Internett explorer 9 har jeg ikke dette problemet, ei heller på nettbrettet hvor jeg bruker Chrome. Problemet startet vel for ca en måned siden. I begynnelsen virket det helt tilfeldig når det skjedde, men nå er det konstant.

Noen ide om hvorfor dette skjer?


Brukeravatar
Hannkatten
Forumadministrator
Forumadministrator
Innlegg: 786
Registrert: fre 21.06.2013 kl. 2.26
Sted: Nesttun
Kontakt:

Re: Chatten lukker seg

Innlegg av Hannkatten »

Du skriver "trykker på chatten", vil det si linken under "Ressurser", eller har du et bokmerke som du klikker på?

Og betyr dette at du ikke kommer inn på chatten i det hele tatt i disse tilfellene? Eller kommer du inn på andre forsøk? I så tilfelle - har du logget ut forrige gang eller bare lukket nettleservinduet?

Du kan også prøve følgende: Logg helt ut fra forumet - altså slik at du har "Logg inn"-lenken øverst til høyre. Finn "Slett alle informasjonskapsler for forumet" langt nede på forsiden, klikk den og logg deretter på igjen. Chatten er integrert med og bruker pålogging og informasjonskapsler fra forumløsningen. Problemer med informasjonskapsler vil være spesifikk per nettleser per maskin.


Bilde
brittish
Veteranbruker
Veteranbruker
Innlegg: 241
Registrert: tir 18.06.2013 kl. 21.21

Re: Chatten lukker seg

Innlegg av brittish »

Det spiller ingen rolle om jeg trykker på knappen under ressurser, taster inn adressen eller trykker på linken som ble lagt ut i en annen forumtråd.

For Internett explorer 8 så funket det å slette infokapslene, men ikke for internet explorer 10. Nå ligger nr 10 på en virtuell desktop hvor "alt" blir slettet daglig, så I utgangspunktet ville jeg trodd at ting skulle funket best her, men dataverdens veier er som vanlig uransaklige....


Svar