[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 580: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 636: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Stoppet opp - GeoBergen
  • Stoppet opp

  • Diskusjoner rundt nettsiden
Diskusjoner rundt nettsiden
 #1341  av olea
 torsdag 24. juli 2014 kl. 8.24
Siste logg på logger.geobergen.no er datert 2014-07-23 20:31:28. Samtidig har jeg mottatt e-post med notifications på nyere logger som burde vært listet på Nylige llogger, men disse har fått en radikalt ny layout. Det virker mest sannsynlig at skriptet som legger e-postmeldingene over på «Nylige logger» trenger en oppdatering for å tilpasse seg det nye formatet. Ikke for å mase altså, og kanskje heller for å opplyse andre lesere om hvorfor Nylige llogger har stoppet opp :)
 #1342  av thomfre
 torsdag 24. juli 2014 kl. 8.48
Jeg er redd det er umulig å oppdatere skriptet før Groundspeak gjør ferdig endringen sin...
Notify-mailer inneholder ikke lenger loggtype, begrunnelsen fra Groundspeak er at de mangler den infoen frem til neste "skikkelige oppdatering" (deres ord).
 #1343  av Hannkatten
 torsdag 24. juli 2014 kl. 10.01
Ja, dessverre er det for øyeblikket ikke mulig å utlede loggtype fra mailene som kommer. Det går alltids an å lage en parser rundt det som faktisk er nå, men loggtypen blir da ikke med. En vei rundt, er å lage en notification for hver loggtype, ettersom navnet på notification-en er med. Det blir antakelig løsningen dersom GS ikke endrer på dette.

At Groundspeak ikke har den infoen tilgjengelig, er bare tull. I "Owner Notification"-mailene vi får, står det f.eks. "has a new Found it log from tevjen".

Men altså, foreløpig er Nylige logger-siden ute av funksjon. Jeg skal sette opp en melding om det.
 #1344  av thomfre
 torsdag 24. juli 2014 kl. 10.32
Hannkatten skrev:At Groundspeak ikke har den infoen tilgjengelig, er bare tull. I "Owner Notification"-mailene vi får, står det f.eks. "has a new Found it log from tevjen".
Dette er ikke et forsvar av Groundspeak (endringen er helt latterlig, hvem gjør slikt før alt er klart?), men det de sier er at den infoen ikke er tilgjengelig i notifier-systemet. Tidligere var det ganske "klumpete" (deres ord). "Design-teamet" følte det var så viktig å få ut endringen nå med en gang, at det veide opp for det negative med manglene. Jeg skjønner ikke den logikken, menmen :)
 #1345  av Hannkatten
 torsdag 24. juli 2014 kl. 10.36
For min del kunne de nå like gjerne sendt ut mailer som inneholdt "Somebody has logged something on some cache, somewhere".
 #1346  av thomfre
 torsdag 24. juli 2014 kl. 10.38
Hannkatten skrev:For min del kunne de nå like gjerne sendt ut mailer som inneholdt "Somebody has logged something on some cache, somewhere".
That's one more mail from us, thanks so much for reading it!
 #1347  av olea
 torsdag 24. juli 2014 kl. 11.43
Noe positiv tilbakemelding fortjener de: FIkk en melding med emnefelt: New Traditional Cache: Kvanndal (GC59EGD), 44.5mi E (71.7km E)

De har altså fått inn avstand og retning i emnefeltet. Dermed trenger man ikke å åpne meldingen for å se dette. Spesielt nytig for de som sender emnefeltet videre som varsel på SMS. Ikke fullt så nyttig for de som har notifications for flere ulike steder…
 #1348  av thomfre
 fredag 25. juli 2014 kl. 7.28
Det kommer seg, nå er i alle fall det gamle emnefeltet tilbake.
 #1359  av olea
 fredag 8. august 2014 kl. 10.49
Som følge av at nylige logger-siden er stoppet opp, er infoboksen på chatten blitt mindre nyttig. Innholdet under overskriftene «De 3 siste publiseringene» og «De siste 6 loggene» har også stoppet opp.
 #1360  av Hannkatten
 fredag 8. august 2014 kl. 10.52
olea skrev:Som følge av at nylige logger-siden er stoppet opp, er infoboksen på chatten blitt mindre nyttig. Innholdet under overskriftene «De 3 siste publiseringene» og «De siste 6 loggene» har også stoppet opp.
Jeg brukte gårsdagen til å skrive om parseren, så siden er på sett og vis i gang igjen nå, og dermed også infoboksen på chatten. Parseren fungerer foreløpig dårlig for publiseringene, men det kommer. Det meste kommer i hvert fall gjennom nå.
    [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
  • Side 1 av 2
  • 19 innlegg
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable